Selecteer een pagina
Thuisverpleging Focus

Team

Team Thuisverpleging Focus
Wij zijn Claire, Sarah, Anouk, Sofie, Eliene en Andrea. Wij zijn een team met een warm hart en passie voor thuiszorg. Samen hebben we meer dan 50 jaar aan kennis en ervaring in de verpleging. Natuurlijk blijven ons steeds bijscholen, waardoor we steeds op de hoogte blijven van nieuwste technieken. Hierdoor hebben we meerdere specialiteiten waaronder wondzorg en palliatieve zorgen. Wij houden van een eerlijke, open communicatie en zorg waarbij we altijd proberen om de patiënt en mantelzorgers centraal te plaatsen. Wij zijn u graag van dienst. Uw zorg is onze voornaamste focus.

0498 04 73 68

Ontdek ons team

Claire Thuisverpleging Focus

Hallo mijn naam is Claire, ik werk sinds 2011 als zelfstandige thuisverpleegkundige in het team dat op heden is uitgegroeid tot ‘Thuisverpleging Focus’.

Gedurende mijn opleiding ontdekte ik al snel dat mijn hart bij de thuisverpleging lag. Samen bekijken hoe we kunnen zorgen voor een aangename, efficiënte  en persoon gerichte zorg in vertrouwde omgeving. Ik sta altijd open voor een leuk, luchtig of een persoonlijk gesprek met de nodige empathie. Het is voor mij belangrijk dat iedereen een goed en comfortabel gevoel heeft bij de gegeven zorg. In 2019 koos ik ervoor om mezelf te specialiseren in palliatieve zorgen, hiervoor volgde ik een postgraduaat te Lier. Door mij hier verder in te verdiepen heb ik veel bijgeleerd over hoe een hoogwaardige zorg te bieden in de laatste levensfase. We hebben binnen ons team een heel mooie connectie met veel aandacht voor elkaars welzijn, die we graag met jullie delen.

Sarah Thuisverpleging Focus
Hallo, mijn naam is Sarah. Na mijn ervaring als zorgkundige in de psychiatrie besloot ik terug te gaan studeren. Sinds 2015 ben ik afgestudeerd als verpleegkundige. Mijn hart had ik verloren in de thuiszorg en koos dit dan ook als uitstroom jaar. Enkele dagen later ben ik mogen starten in een verpleeg groep waar ik vele en leuke ervaringen heb mogen opdoen. ( zoals; wondzorgen, diabetes, bloedname…) 
Sinds december 2021 heb ik mij aangesloten binnen dit top team. 
Sinds kort ga ik ook enkele dagen in de maand helpen op een afdeling ( nl; geriatrie) in het ziekenhuis, waardoor ik meer en nieuwe ervaringen kan opdoen. 
Ik vind het belangrijk om klaar te staan voor iedereen waarbij dat nodig is. 
Iedereen is uniek en zo probeer ik ook te handelen. I love my job.
Anouk Thuisverpleging Focus

Hallo, mijn naam is Anouk. Ik ben sinds 2015 afgestudeerd als vroedvrouw en verpleegkundige. Na een tijdje te werken bij een grotere organisatie was het tijd voor iets anders. Ik ben daarom in 2017 gestart met mijn eigen vroedvrouwen-praktijk, dit combineer ik met de thuisverpleging. Op deze manier kan ik zorg dragen tijdens al de facetten van het leven. Bij thuisverpleging Focus vind ik het werken zeer aangenaam omdat we een hecht team vormen, we hebben dezelfde waarden en normen. Dit maakt dat wij als team sterk staan en ons 200% kunnen inzetten voor onze patiënten.

Sofie Thuisverpleging Focus

Hallo, mijn naam is Sofie. Ik ben in 2015 afgestudeerd als verpleegkundige met uitstroomrichting thuisverpleging. Zodra ik was afgestudeerd heb ik me aangesloten bij thuisverpleging Focus. Bij dit warm en hecht team voel ik me helemaal thuis. Hier kan ik dan ook volledig mijn passie en kennis delen.  Ik hecht veel belang aan eerlijkheid en open communicatie.

Eliene Thuisverpleging Focus

Hallo, mijn naam is Eliene. Sinds 2013 ben ik  afgestudeerd als verpleegkundige uitstroom Thuiszorg. Na verschillende jaren te hebben gewerkt bij een grotere organisatie merkte ik dat het tijd werd voor iets nieuws. Met veel geluk kwam ik in dit geweldige team Focus terecht. We zijn een jong, dynamisch en hecht team wat het werken zeer aangenaam maakt. Dit maakt ons als team ook super sterk, zodat we onze patiënten steeds op een efficiënte en correcte manier kunnen verzorgen en bijstaan.

Andrea Thuisverpleging Focus

Hallo, mijn naam is Andrea en in 2006 afgestudeerd verpleegkunde. Vanaf 2007 heb ik in Zwitserland gewoond en gewerkt als Hoofdverpleegkundige in het Hirslanden Salem Spital in Bern. Voordat ik in de thuiszorg begon heb ik ervaring opgedaan in de volgende vakgebieden; Geriatrie, Orthopedie, Buikchirugie, Inwendige geneeskunde, Neus-, Keel-, Oor-, Schedel-, Kaak- en Aangezichts-chirurgie.

Sinds 2019 ben ik met heel veel plezier verbonden aan Thuisverpleging Focus en sinds kort in het bezit van een Postgraduaat Wond management waardoor ik ook in staat ben complexe wondzorg te verlenen wanneer dat nodig is. U bent bij ons team in goede handen en ik kijk er met plezier naar uit om u de gewenste zorg te verlenen.

"Focus maakt het verschil"

Wij komen u graag helpen met de volgende diensten.

Hygiënische zorgen

Hygiënische zorgen

Pedicure

Pedicure

Wondzorg

Wondzorg

Infuustherapie

Infuustherapie

Steunkousen

Steunkousen

Inspuitingen

Inspuitingen

Stomazorg

Stomazorg

Bloedname

Bloedname

Palliatieve zorg

Palliatieve zorg

Pijntherapie

Pijntherapie

Sondevoeding

Sondevoeding

Medicijnenzorg

Medicijnenzorg

"Onze focus op uw zorg."

Thuisverpleging Focus in de regio Bree Neeroeteren Kinrooi en Maaseik

Wij zijn werkzaam in de plaatsen:

Kinrooi - Molenbeersel - Kessenich - Ophoven - Maaseik - Aldeneik - Neeroeteren - Opoeteren - Bree - Tongerlo.

In dit gebied zijn wij in staat u de beste zorg te verlenen.